#180255
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertraining: Storytelling in video

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op http://zoomertraining.sbm.be/

Omschrijving

Content en storytelling. Het zijn termen waarover iedereen het tegenwoordig heeft. Maar wat houden ze in?

Hoe creeërt u meer betrokkenheid bij uw verhaal? En hoe schrijft u een authentiek en geloofwaardig verhaal en zet dat om naar beelden?

Welke camerabeweging zou u wel of niet doen? En welke belichting hoort bij de sfeer in uw verhaal? Het doorgronden van enkele casestudies leidt tot een kritische blik op beelden. We bekijken en bespreken ook enkele geslaagde corporate storytelling video's. Wat maakt deze video's zo krachtig en wat kan u hiervan meenemen in de promotie van uw bedrijf, product, dienst? Wat zijn de criteria van een goed verhaal?

Creeër na deze opleiding een sterk en bedrijfsrelevant verhaal... Een verhaal dat exact vertelt wat u voor ogen had. U kan er onmiddellijk mee aan de slag na deze training.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Contentmakers die meer wil leren over het uitwerken van een sterk en krachtig bedrijfsrelevant verhaal met impact.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Affiniteit met video en film is een vereiste.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding bent u in staat om een sterk bedrijfsrelevant verhaal in beeld te brengen.

2018-255-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

  • Wat is een verhaal?
  • De kracht van een verhaal: verstand vs. emotie
  • Het doel van camerabewegingen
  • De juiste belichting kiezen
  • Geluid in storytelling
  • Verhaaltechnieken in editing
  • Verschillende casestudies van geslaagde corporate storytelling
  • De 4 elementen van een goed verhaal
  • Aanscherpen van luistervaardigheid om het verhaal te ontdekken
  • De '5 sleutelwoorden' methode

In samenwerking met Catena Company