#180232
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertraining: sneller, beter, mooier met video

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u hier!

Omschrijving

Aan de slag met video binnen uw bedrijf? Nog op zoek naar tips en tricks om uw video's te verbeteren? Tijdens deze trainingsdag krijgt u van ons tal van handigheden die u onmiddellijk kan gebruiken: van sfeerschepping met licht tot verborgen functies in Adobe Premiere Pro.

SNELLER!

Hoe beïnvloedt u actief de aandacht van uw publiek bij het kijken naar een beeld? Leer door het gebruik van bewegende, grafische elementen te zorgen voor extra energie in een eerder statisch shot. Hoe monteert u best deze stabiele, dynamische beelden?

BETER!

Een wijziging van één van de basisinstellingen heeft direct gevolgen op de weergave van de scène. Wat is het effect en de meerwaarde van basistemplates?

We ontdekken de effecten van de belichtingsdriehoek en de correcties erop.

MOOIER!

Leer ook eens de andere, manuele functies van uw camera kennen. Alle knoppen en instellingen zijn er voor een reden en hoe beter u die leert begrijpen, hoe beter u uw beeld kan aanpassen aan de omstandigheden. U levert na deze dag sterk camerawerk met uw bestaande tools.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor iedereen die al video's maakt, maar toch op zoek is naar een beter resultaat.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

 • Adobe Première Pro
 • Basiskennis PC vereist

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, wij vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding kan u 'sneller, beter, mooier' werken met Première Pro.

2018-232-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 • Manuele functies van een digitale camera
 • De belichtingsdriehoek
 • Composities
 • Een verhaal vertellen
 • Variaties in beelden
 • Beweging voor snelheid 10 regels voor sterk camerawerk
 • Type beelden
 • Hardware voor nog betere beelden
 • De functies van belichting voor film
 • Sfeerschepping met licht
 • Het hoe en het waarom van parrallax
 • Shortcuts voor Premiere en AE

In samenwerking met Catena Company.