#180249
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertraining: Infographics animeren voor web

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op hier!

Omschrijving

De gemaakte infographics uit de opleiding "De creatie van statische infographics" maken we nog aantrekkelijker door ze te animeren.

De statische infographic gemaakt in Illustrator importeren we en gaan we animeren.

We raken de verschillen aan tussen Step-motion en Motion Tween. En halen alles uit de toolset van Animate.

Wat zijn de mogelijkheden van geneste animaties, zoals u die in InDesign kent? Maak kennis met vectorpenselen voor expressievere animaties. Wat is de bone-tool en zijn 4 manieren om te animeren?

Tenslotte exporteren we de animaties naar verschillende formaten. Jouw geanimeerde infographic is nu beschikbaar voor alle platformen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die verantwoordelijk zijn voor een cross mediale communicatiestrategie waarmee ze op een innovatieve manier hun doelgroepen willen bereiken.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basis Illustrator - Indesign

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding kan je infographics animeren.

2018-249-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 

 • Interface Animate CC
 • De Animate menu's, gereedschappen en panelen
 • Een Animate project opstarten
 • Verkennen van de tijdslijn
 • Importeren van gemaakte infographics
 • Animaties en overgangen creëren
 • Objecten transformeren
 • Geneste animaties, symbolen en instances
 • Schaduwwerking en complexe animaties
 • Interactiviteit toevoegen
 • Events, Actions, Labels, Triggers en buttons
 • Media integreren met video en audio
 • Publiceren van de animatie
 • Export mogelijkheden

In samenwerking met Catena Company