#180245
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertraining: Infographics animeren voor video

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u hier!

Omschrijving

Op een visuele manier data weergeven in je films? Dan zijn infographics daar een ideaal hulpmiddel voor.

In onze trainingen het concept en infographics en de creatie van statitische infographics leert u welke infographics er zijn en hoe u ze visueel opmaakt. Het ontwerp in Illustrator gebruiken we als basis voor deze training.

De training start vanuit Illustrator, een goede opdeling van  infographic is namelijk van groot belang voor de opbouw van uw animatie. Hoe zet u een animatie op in After Effects? U leert in- en uitgaande bewegingen te maken in animaties. U leert design elementen opmaken die u kan hergebruiken in volgende projecten.

Ook sound design nemen we onder de loep. Geluid is een essentieel onderdeel van geanimeerde infographics. U leert gepaste geluiden te gebruiken om geanimeerde infographics tot leven te wekken.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor iedereen die een data wil visualiseren voor video.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

U hebt een basiskennis Illustrator.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Infographics animeren voor video met After Effects.

2018-245-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat leert u tijdens deze training?

  • Infographics indelen in Illustrator
  • Animatie technieken in After Effects
  • In-en uitgaande bewegingen, bouncen, scalen, ...
  • herbruikbare elementen aanmaken
  • sound design ter ondersteuning

In samenwerking met Catena Company