#180229
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertraining: Animate basics in één dag

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u hier!

Omschrijving

Wilt u ook indruk maken met bewegende afbeeldingen of GIF'jes? Leer in 1 dag de nieuwste uitdaging op webgebied: animaties maken.

U leert de verschillen in animatietechnieken zoals motion-tweening en shape-tweening. Hoe voegt u tekst toe in uw animatie? En waar houdt u best rekening mee? U leert werken met maskers en de verschillende gereedschappen kennen. Wat zijn de functionaliteiten van symbolen in animaties? Hoe gebruikt u navigatie? Maar ook tal van bestaande scripts, die u kan toepassen op animaties, komen aan bod.

Tot slot leert u animaties exporteren en integreren als interactief onderdeel in een website. Uw animatie wordt beschikbaar voor verschillende platformen, apparaten en diensten. Een intensieve trainingsdag waarmee u een krachtige basis legt om aan de slag te gaan met animaties.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor iedereen die aan de slag wil met animaties!

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

U hebt basiskennis PC gebruik.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, wij vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Deze opleiding is een kennismaking met Adobe Animate. U zal de basis handelingen kunnen uitvoeren.

2018-229-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat u leert tijdens de training:

 • Interface Animate CC
 • Verkennen van de tijdslijn
 • Werken met frames en keyframes
 • Animatietechnieken
 • Easing en effecten
 • Animeren van vormen en symbolen
 • Motion-tweening en shape-tweening
 • Importeren van visuals
 • Titels en tekst
 • Animeren en het gebruik van maskers
 • Functionaliteit en werking van symbolen
 • Werken met geluid en video
 • Werken met bibliotheken
 • Exporteren

In samenwerking met Catena Company