Social Media & Video voor professioneel gebruik: video’s maken


Creëer in een handomdraai jouw reclame video's.
#180055
#Opleiding #Multimedia

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om zelf een korte, dynamische film (bumper ad) van scratch tot afgewerkt product te realiseren en online te plaatsen.

Omschrijving

Bumper ads en online video's zijn niet meer weg te denken. Het is een onmisbare schakel in je marketingplan om de zichtbaarheid van jouw organisatie/bedrijf te vergroten. Videocommunicatie kan ingezet worden voor branding, bedrijfs- en productpresentatie.

In deze opleiding leer je op een snelle manier met eigen filmpjes (smartphone/tablet/camera) een dynamische video/bumper ad te maken die online zal scoren.

Nog geen strategie en plan? Dan volgt u best de volledige opleiding: "Social Media & Video voor professioneel gebruik van a tot z". Inschrijven via https://sbm.be/opleiding/marketing-en-communicatie/social-media-video-voor-professioneel-gebruik-van-a-tot-z#omschrijving  

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is bedoeld voor bedrijven en organisaties die video marketing willen opzetten en/of verder uitbouwen zonder een groot budget te moeten investeren.

Voorkennis

Je hebt een basiskennis PC.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 12 personen. Je kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werk je aan praktijkoefeningen. Je ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om jouw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kun je op ons vertrouwen. Wat jouw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie je je doelstellingen kunt bereiken. Vertrekkend vanuit jouw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op jouw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat je praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaal je ook de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur mee. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in jouw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar jouw keuze. Ook na je opleiding of begeleiding word je u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat je volgens de juiste stappen verderop kunt en jouw investering blijft renderen.

Bovendien kun je als zelfstandige of onderneming gebruik maken van korting via de KMO-portefeuille.

Programma

Sessie 1:

 • Introductie: Wat zijn de basics van een goede online video?
 • Wat zijn Bumper ads?
 • Hoe je camera/tablet/smartphone gebruiken als een professional?
 • Praktische training: filmen op locatie

Sessie 2:

 • Beeldmateriaal op professionele wijze monteren
 • Online plaatsen van deze video op verschillende platformen (YouTube, LinkedIn, Facebook, ...)
 • Tips om het online bereik te maximaliseren

Opgelet: Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
dinsdag 30/05/2023 18:30 21:30
dinsdag 06/06/2023 18:30 21:30

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

 • Syntra West Kortrijk
 • Doorniksesteenweg 220
 • 8500 Kortrijk
Bekijk op Google Maps

Contact

 • T: 078/353 653
 • Sofie@syntrawest.be
Docent aan het woord

We bereiden toekomstige fietshandelaars effectiever voor op duurzaam ondernemen in de sector en leren hen ook het internetondernemen aan.

Kenny

See you on