Social Media: Online scoren met video’s (o.a. bumper ads, ...)


Creëer in een handomdraai uw reclame video's.
#180055
#Webinar #Multimedia

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om zelf een korte, dynamische film (bumper ad) van scratch tot afgewerkt product te realiseren en online te plaatsen.

Introductie

De impact van video in social media is significant. Steeds meer bedrijven gebruiken het dan ook in hun social business strategie. Korte, eenvoudige video's scoren vaak het best. Moeilijk? Niet met dit stappenplan!

TIP: Je kunt deze training combineren met de marketing opleiding: Social Media & Video. Je bouwt met de trainer hands-on aan de in te zetten videokanalen voor de eigen organisatie, op een strategisch onderbouwde manier!

Omschrijving

Bumper ads en online video's zijn niet meer weg te denken. Het is een onmisbare schakel in uw marketingplan om de zichtbaarheid van uw organisatie/bedrijf te vergroten. Videocommunicatie kan ingezet worden voor branding, bedrijfs- en productpresentatie. In deze opleiding leert u op een snelle manier met eigen filmpjes (smartphone/tablet/camera) een dynamische video/bumper ad te maken die online zal scoren.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is bedoeld voor bedrijven en organisaties die video marketing willen opzetten en/of verder uitbouwen zonder een groot budget te moeten investeren.

Voorkennis

Je hebt een basiskennis PC.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 12 personen. Je kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werk je aan praktijkoefeningen. Je ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om jouw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kun je op ons vertrouwen. Wat jouw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie je je doelstellingen kunt bereiken. Vertrekkend vanuit jouw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op jouw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat je praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaal je ook de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur mee. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in jouw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar jouw keuze. Ook na je opleiding of begeleiding word je u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat je volgens de juiste stappen verderop kunt en jouw investering blijft renderen.

Bovendien kun je als zelfstandige of onderneming gebruik maken van korting via de KMO-portefeuille.

Programma

Sessie 1:

  • Introductie: Wat zijn de basics van een goede online video in 2020?
  • Wat zijn Bumper ads?
  • Hoe je camera/tablet/smartphone gebruiken als een professional?
  • Praktische training: filmen op locatie

Sessie 2:

  • Beeldmateriaal op professionele wijze monteren
  • Online plaatsen van deze video op verschillende platformen (youtube, LinkedIn, Facebook, ...)
  • Tips om het online bereik te maximaliseren

Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner SBM, cvba Skilliant.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
dinsdag 16/11/2021 18:30 21:30
dinsdag 23/11/2021 18:30 21:30

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Contact

  • T: 078/353 653
  • Sofie@syntrawest.be