#180548
#Opleiding #Multimedia

Gratis infoavond Professional Music Production - Electronic Music Production (ism MusiCasa)

Omschrijving

Tijdens de infodag krijg je een overzicht van de inhoud van de verschillende opleidingen in ons aanbod en kom je te weten waar labels, platenfirma’s en bookings agency’s naar op zoek zijn. Daarnaast krijg je een exclusief kijkje in de professionele studio’s waar alle opleidingen plaatsvinden.

Heb jij meer interesse in de opleiding Professional - en/of Electronic Music Production? Of een cursus Ableton Live? Dan ben je ook meer dan welkom.

Na inschrijving voor de infodag ontvang je alle benodigde informatie per mail. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op deze infodag óf nu al vragen hebben over onze opleidingen, maak dan vrijblijvend gebruik van een Persoonlijk Advies.

Zien we jou terug op een van onze infodagen?

 

Opleiding Professional Music Production:

Muziekproducer

Deze opleiding tot professioneel muziekproducer biedt een volledig programma gericht op een toekomstige loopbaan als producer. Gedurende het traject werk je met hoogwaardige apparatuur in een professionele studio. Tijdens de studie wordt je intensief begeleid door professionele docenten uit het werkveld. Na afloop kan jij van start in de wereld van de professionele audio.

Geluidstechniek

Tijdens de lessen komen essentiële onderwerpen op het gebied van geluidstechniek aan bod. In eerste instantie ligt de focus op de basisvaardigheden van een muziekproducer: recording, mixing & mastering.

Daarnaast worden belangrijke onderwerpen behandeld als akoestiek, studio- & opnametechniek, arrangement en compositie. Ook is er volop aandacht voor de belangrijkste software pakketten, audio bewerking en MIDI.

Vervolgens wordt de basiskennis omgezet naar de praktijk. Hiervoor wordt er gewerkt met professionele mengtafels en randapparatuur. Uiteindelijk kan jij zelfstandig aan de slag met het echte studiowerk.

Professionele Studio

Onze visie is dat werken met professionals in een realistische omgeving de sleutel is tot jouw succes. Zodoende vindt de volledige opleiding plaats in een professionele studio. De docenten zijn op dagelijkse basis actief in de muziekwereld. De geselecteerde studio’s bieden een breed scala aan hoogwaardige apparatuur. Hierdoor leer jij werken op hoog niveau en raak jij bekend met professionele mengtafels en randapparatuur.

Opleiding Electronic Music Production:

Electronic Music Production

De opleiding Electronic Music Production biedt een volledig programma gericht op jouw ontwikkeling als elektronische producer. Gedurende het traject werk je met hoogwaardige apparatuur in een professionele omgeving. Tijdens de studie wordt je intensief begeleid door professionele docenten uit het werkveld. Na afloop maak jij een vliegende start als electronic music producer.

Next Level Producer

Tijdens de opleiding breng je in samenwerking met professionals jouw elektronische producties en/of performance naar een hoger niveau. Daarnaast heb je de unieke mogelijkheid om te werken aan jouw carrière en netwerk. In samenwerking met professionele docenten maak je de juiste keuzes in de juiste richting.

Professioneel Niveau

Onze visie is dat werken met experts in een professionele omgeving de sleutel is tot jouw succes. Onze docenten zijn op dagelijkse basis actief in de muziekwereld. Er is ruimte om te experimenteren met elektronische sounds en effecten. Vervolgens worden deze experimenten omgezet in daadwerkelijke tracks. Daarnaast leer je alles over geluidssynthese en de ontwikkeling van een eigen sound. Dit alles onder de intensieve begeleiding van ervaren producers.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen met een passie voor muziek!

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Methodologie

Gratis infodag - schrijf je in!

2018-548-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

  • algemene informatie opleiding
  • inhoud van de verschillende opleidingen
  • informatie cashback aanbiedingen
  • persoonlijk advies
2018-548-1-OmschrijvingDocent-2.jpg

In samenwerking met MusiCasa