Ijskoffie / Cold Brew
Ijskoffie - cold brew
Omschrijving
Er bestaan zoveel verschillende soorten ijskoffie’s en cold brew’s.
Iced latte, frappuccino, affogato, cold brew ,.. allemaal lekkere zomerse drankjes die ons zo op reis meenemen ...
Wat is het verschil en hoe maak je ze smaakvol en lekker?
In een actieve workshop maken we deze allemaal! We letten op de verschillende parameters om deze mooi en aantrekkelijk te maken en super lekker!
Voor wie is deze opleiding bestemd?
Iedereen die frisse ijskoffie's of coldbrew's wil maken.
Horecauitbaters en horecapersoneel: zaalmedewerkers, bartender, koks, ...
Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis vereist.
Bijkomende info
Opleiding in samenwerking met het Eigentijds Vlaams Wijn- en drankeninstituut (EVW).
Programma
- maken van verschillende ijskoffie's en cold brew's (iced latte, frappuccino, affogato, cold brew, ...)
- het verschil leren kennen in het gamma
- smaakvoller en lekkerder: tips
- mooier en aantrekkelijker: tips
Opgelet: deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.
Lesdata
Datum | Startuur | Einduur |
---|---|---|
donderdag 19/05/2022 | 18:30 | 21:30 |
Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.
Locatie
- Van De Moortel Michael - Creme de la crema
- Hendrik Consciencestraat 70
- 8800 Roeselare
Contact
- T: 078/353 653
- F: 050/403061
- Sofie@syntrawest.be