#070238
#Club #Horeca

Club des chefs

Introductie

In het Brugse, en ook ver daarbuiten, zijn onze chefs gekende iconen in de gastronomie. Samen met deze topkoks bereid je hun nieuwste creaties en zie je zo de nieuwe gastronomische trends waarvoor zij kiezen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Uitbaters en medewerkers van horecazaken en traiteurs.

Voorkennis

Je hebt een stevige keukenopleiding of gelijkwaardige ervaring.

Methodologie

workshop

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Je blijft op de hoogte van de nieuwste gastronomische trends enje kunt ze ook implementeren in je eigen creaties.

Programma

Elke chef werkt samen met u en uw medecursisten per lesavond een menu uit. De gastronomische gerechten zijn telkens een weerspiegeling van wat deze chefs ook in hun zaak aanbieden.

Seizoenen en authenticiteit staan in elk gerecht centraal. De chefs werken volgens de nieuwste trends, 'local food' en seizoensproducten worden momenteel door de restaurantbezoeker fel gesmaakt en kunnen in deze lessen niet ontbreken.

Verschillende chefs die hun kennis willen delen.