#040263
#Opleiding #Horeca

Artisanale kroketten

Omschrijving

Kroketten kan men in alle smaken vinden. Traditioneel proeft u steeds de klassieke kaas- of garnaalkroket. Maar er bestaan zoveel meer varianten op dit gerecht!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Horeca-uitbaters, snacktearoom, chefs, slagers, traiteurs, frituuruitbaters

Voorkennis

Keukenervaring is een must.

Toelatingsvoorwaarden

Actief zijn in de horeca

Methodologie

Dit is een workshop

Gelieve gepaste beroepskledij en klein materiaal ( klopper, spatel, pottenlikker, keukenmessen) mee te brengen.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze opleiding kan je uw krokettenassortiment op de kaart uitbreiden.

Nieuwe smaken volgens de nieuwe tendenzen.

Programma

De chef bereidt enkele nieuwe varianten op de klassieke kroket.

Een greep uit het aanbod:

  • 'Special ' bitterballen
  • Risottokroketjes met tijm
  • Kroketjes van kastanjechampignons-parma-lente ui
  • Kaaskroket met ham en witlof
  • Wildkroketjes
  • Kroketje van geitenkaas-bieslook-Panchetta
  • ...

2004-263-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Peter Vancoillie:

  • Docent opleiding restauranthouder Syntra West
  • chef hostellerie 't Gravenhof te Wijnendale