#180593
#Opleiding #Grafisch-audiovisueel

Adobe CC 2019 Event - Design sessie (voormiddag)

Omschrijving

Binnenkort is het zover en worden naar jaarlijkse traditie tijdens het Adobe MAX-event de nieuwste en leuke features van Adobe CC2019 voorgesteld. Als trainingsorganisatie in Vlaanderen nodigen wij u graag uit om deze nieuwe functies te bekijken en aan te leren om zo weer volledig up-to-date te zijn met uw creatieve toolset.

Tijdens dit event in Brugge nemen we u hands-on mee door de belangrijkste features van Adobe CC2019.

Tijdens de design sessie maakt u kennis met de nieuwigheden van Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign en overige design programma's zal ontdekken.

SBM en initiatiefnemer Catena Company (grootste Adobe Authorized trainingsorganisatie in Vlaanderen) nodigen u graag uit om deze nieuwe functies te bekijken en aan te leren om zo terug volledig up-to-date te zijn.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Adobe software gebruikers.

Voorkennis

U bent een gedreven Adobe software gebruiker.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 44 personen. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

U kent de nieuwe features van Adobe CC2019 met de nadruk op design.

2018-593-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Adobe CC 2019 programma:

  • Design sessie
    Alle nieuwigheden over Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, ... (voormiddag 9u.00 - 12u.30)

Op onze site kan u zich ook inschrijven voor:

  • Video sessie
    Alle nieuwigheden over Adobe Première Pro, After Effects, ... (namiddag 13u.00 - 16u.30)
2018-593-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company