#180518
#Opleiding #Digitaal technisch tekenen

Revit MEP - gratis infosessie


Kom en ontdek wat Revit MEP voor u kan betekenen!

Introductie

Met Revit MEP kan u volledige installaties uitwerken: verwarming, koeling, sanitair, brandveiligheid, elektriciteit, medische gasinstallaties, buizenpost, ...

Omschrijving

Men kan alles altijd en overal wijzigen en Revit MEP zorgt voor de coördinatie van deze wijziging. Als gevolg zijn uw ontwerp en uw documentatie altijd gecoördineerd en up to date voor uw projectpartners. Alle veranderingen in het ontwerp worden automatisch bijgewerkt in uw evoluerende ontwerp en documentatie. Architecten, ingenieurs, tekenaars en andere bouwpartners zoals uitvoerende bouwaannemers, diensten der gebouwen en facility managers gebruiken Revit voor het maken, weergeven, beheren, uitzetten, delen en opnieuw gebruiken van nauwkeurige, zeer gedetailleerde tekeningen.

Tijdens deze infosessie kan u gratis kennis maken met dit software pakket.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze infosessie is bedoeld voor

  • bouwkundige tekenaars
  • architecten
  • uitvoerende bouwaannemers

die met Revit MEP willen leren werken of de overstap naar Revit MEP HVAC overwegen.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Deze infosessie geeft u een overzicht van de mogelijkheden van Revit MEP en de voor- en nadelen van het programma ten opzichte van andere 3D modelleer software.

revit-mep-hvac-1-1_2018-518.jpg

Programma

Aan de hand van een voorbeeld wordt de kracht en de mogelijkheden van het software pakket Revit MEP uit de doeken gedaan. Na deze demo heeft u een duidelijk beeld van wat u van dit pakket en de opleiding kan verwachten.