Wat je kat wou dat je wist: tips voor gelukkige katten


Wat je kat wou dat je wist: tips voor gelukkige katten
#220085
#Opleiding #Dierenzorg
NIEUW

Introductie

Er is steeds meer aandacht voor het goede welzijn van onze fantastische katten en er is steeds meer correcte informatie ter beschikking is in de literatuur. Toch weten veel mensen nog niet alles over wat de kat heel graag zou hebben dat hun eigenaren weten over een gelukkig welzijn. In deze kortlopende cursus kom je de belangrijkste zaken te weten om het geluk en welzijn van jullie katten te optimaliseren.

Omschrijving

Deze cursus bevat allerlei praktische tips om je kat gelukkig te maken door inzicht in de psychologie en perceptie van de kat. Ook de 'taal van de kat' komt aan bod en hoe er als kattenouder mee om te gaan. Als er tijd over is kunnen een aantal – voor de mens - 'ongewenste gedragingen’ behandeld worden.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Alle (toekomstige) katteneigenaren. Al wie geïnteresseerd is in manieren om het welzijn van hun kat te verbeteren.

Methodologie

Lezing ondersteund met presentatie.

gelukkige-kat-1-1_2022-85.jpg

Opgelet: deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
woensdag 07/09/2022 19:00 22:00
woensdag 14/09/2022 19:00 22:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West - Campus Ten Briele
  • Ten Briele 7
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • Sofie@syntrawest.be

Kristel Van Hoey startte haar eigen gedragspraktijk voor hond en kat na het behalen van het postgraduaat getuigschrift Toegepast Diergedrag. Bovendien behaalde ze haar getuigschrift tot Bloesemremedietherapeut te Nederland - Bloesemremedies Nederland bij Bram Zaalberg, dit als belangrijke aanvulling op haar gedragspraktijk. Voor meer informatie: www.pet-consulting.be.