Pupcakes en treats


Verwen je viervoeter met zelfgemaakte creaties!
#220365
#Opleiding #Dierenzorg
NIEUW

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Tijdens deze workshop leren de deelnemers met natuurlijke ingrediënten leuke en originele traktaties te maken voor hun viervoeter.

Introductie

Pupcakes zijn cupcakes uit natuurlijke ingrediënten, speciaal gemaakt voor honden. De laatste jaren is er een trend om enerzijds gezonde, anders eigengemaakte hondenkoekjes te maken, maar de echte hondenliefhebber gaat zover om voor zijn kleine of grote viervoeter een heuse versierde taart te maken.

Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers enkele recepten om meteen mee aan de slag te gaan in onze uitgeruste keuken, dit onder begeleiding van een ervaren en creatieve maakster van hondensnoepjes en -taartjes.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Elke hondeneigenaar of uitbater van een dierenzaak, uitbaters van een hondenpension, asielhouders, trimmers die een leuke traktatie willen meegeven bij een speciale aangelegenheid, etc. Iedereen welkom!

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist maar een voorliefde voor je trouwe viervoeter en een stevige portie goesting om je kookschort voor te binden zijn altijd handig!

Bijkomende info

Omwille van veiligheidsredenen (regelgeving FAVV) zijn er geen honden toegelaten op deze workshop.

Methodologie

Creatieve workshop in onze uitgeruste keuken.

Programma

  • Kennismaking met de docent & (gezonde) hondensnacks
  • Overlopen van recepturen
  • Aan de slag!

Proeven gebeurt uiteraard niet ter plaatse. Omwille van hygiëneregels (wetgeving FAVV) zijn honden uiteraard niet toegelaten in onze keukens.

Breng dus zeker iets mee om je verwennerijen nadien naar huis te transporteren!

Opgelet: deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
dinsdag 18/04/2023 19:00 22:00
Kies eventueel een andere locatie of tijdstip

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • Sofie@syntrawest.be

Cursusmateriaal

Cursisten brengen best zelf een kookschort, keukenhanddoek en (klein) mes mee. Om je creaties mee naar huis te nemen, raden we aan om ook een recipient te voorzien hiervoor.