#200213
#Webinar #Commercieel
NIEUW

Starten met Facebook Advertising - SUMMER SCHOOL - Virtual Classroom


Leer de basics in het opzetten van Facebook advertenties

Omschrijving

U bent geen marketing professional, maar u wilt toch leren werken met Facebook advertenties. Met een klein budget. Bent u er nog niet uit of u dit zelf wilt doen of aan een externe partij wilt uitbesteden?

Volg dan deze opleiding voor starters.  We doen uit de doeken hoe u via advertenties bouwt aan uw merk, leads genereert en meer verkoopt.

Na deze opleiding:

  • kent u de werking van Facebook advertising;
  • post u advertenties die de juiste snaar raken;
  • meet u welke resultaten u haalt.

Alleen zakelijke klanten? Ook dan zet u met ijzersterke Facebook advertising uw bedrijf op de kaart.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

U bent geen marketing professional maar ambieert een functie in marketing. Of u bent zaakvoerder en wilt de basics kennen. Omdat u er zelf mee aan de slag wilt of omdat u met kennis van zaken met een externe partij in zee wilt gaan.

Methodologie

Kan ik ook online deelnemen? Natuurlijk! De klassikale oefen- en coachingsessies gaan door in een Virtual Classroom. De docent is fysiek aanwezig in het lokaal op de campus. U hebt de keuze: u komt ook fysiek naar het lokaal. Of u wandelt online binnen. Klinkt fantastisch? Dat is het ook!

Programma

Adverteert u al op Facebook? Nog niet? Dan is deze startersmodule zeker interessant om te volgen. Met Facebook Ads bereikt u zakelijke klanten en eindgebruikers zeer doelgericht! Topics in deze module:

  • SETUP. U leert werken met de Facebook bedrijfsmanager en we installeren de Facebook tracking pixel.
  • CONTENTKALENDER. U leert werken met een contentkalender voor sociale media berichten en betalende advertenties.
  • DOELSTELLINGEN. U leert werken met de verschillende doelstellingen in Facebook volgens het See-Think-Do-Care model van Google.
  • TYPE ADVERTENTIES. U leert werken met de verschillende type advertenties en u krijgt tips en tricks voor uw campagnes.
  • RAPPORTAGE. U leert werken met campagne tracking en u eert verschillende aangepaste rapporten op te maken om uw marketinginspanningen beter te analyseren en te begrijpen.

Kan ik ook online deelnemen? Natuurlijk! De klassikale oefen- en coachingsessies gaan door in een Virtual Classroom. De docent is fysiek aanwezig in het lokaal op de campus. U hebt de keuze: u komt ook fysiek naar het lokaal. Of u wandelt online binnen. Klinkt fantastisch? Dat is het ook!

Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner SBM, cvba Skilliant.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
vrijdag 28/08/2020 09:00 12:00
vrijdag 28/08/2020 13:00 16:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Contact

  • T: 078/353 653
  • Sofie@syntrawest.be

Prijsinfo

Corona?! Die bederft bij SBM uw leerhonger nooit. Deze opleiding gaat door in een Virtual Classroom. Dat wil zeggen: de docent is fysiek aanwezig in het lokaal op de campus. U hebt de keuze: u komt fysiek naar het lokaal. Of u wandelt online binnen.

“Jaja, maar wat als het coronavirus opnieuw roet in het eten strooit?”

Eenvoudig: dan wandelt iedereen online binnen! Het is alsof u fysiek in de zaal aanwezig bent. U interageert met uw trainer en met uw medetrainees. En u krijgt meteen antwoord op uw vragen.

Onwennig met technologie? Hoeft niet: de software die u van ons krijgt, is bijzonder gebruikersvriendelijk. En komt met de begeleiding en ondersteuning waar u om vraagt. Wees Corona te slim af. Boek nu bij SBM, waar het virus geen spelbreker meer is.

Vragen? Collega Kevin zorgt voor antwoorden (mail kevin@sbm.be of bel 078 35 36 38).