#190285
#Opleiding #Commercieel

Groeien dankzij digitalisering. Digitaal transformeren als KMO.


Digitaliseer uw businessmodel, bedrijfsprocessen en communicatie #futureproof

Omschrijving

Na het volgen van deze sessies heb je een plan van aanpak om (digitaal) te groeien!

Groeien door te kijken naar de digitale transformatie van uw organisatie als één verbonden geheel. Een combinatie van:

 • een futureproof strategie
 • een juiste selectie van digitale tools
 • schaalbare interne bedrijfsprocessen
 • meetbare online communicatie

Zo ben je klaar voor de digitale toekomst!

De opleiding is heel praktisch. Bij elke sessie bespreken we de aanpak en welke toepassingen voor jou interessant zijn om je te organiseren enn om efficiënt te communiceren. Bij elke sessie focussen we op een concreet resultaat en een actieplan met de digitale uitdagingen en doelstellingen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

 • Voor zelfstandigen en zaakvoerders van KMO’s.
 • Voor elke manager die zijn algemene digitale kennis wil verhogen en een rol wil spelen in de digitale transformatie binnen zijn organisatie.

Voorkennis

Voorkennis is niet nodig.

Programma

Het programma omvat 5 sessies. Volgende thema's komen aan bod:

 • Digitale strategie
  Je krijgt een overzicht van de digitale transformatie ketting en haar onderdelen: van strategie ter ondersteuning vanjo uw unieke sterkten via interne processen en online communicatie tot opvolging en innovatie.
 • Automatiseren met software en apps
  We onderzoeken hoe je je sterkten goed onderbouwd met de beschikbare digitale tools, software en technologie.
 • Digitale communicatie
  Een online communicatie strategie met focus op de juiste kanalen inclusief sociale media, hands-on tools en een goede meting zodat uw digitale troeven, communicatie en resultaten goed samengaan.
 • Innovatie
  Aanpassen aan de snel veranderende toekomst. Welke opportuniteiten en uitdagingen zien we voor jouw bedrijf en sector en hoe bereid je je voor op constante verandering (of zelfs disruptie!).

De opleiding is heel praktisch. Bij elke sessie bespreken we de aanpak en welke toepassingen interessant zijn om je te organiseren en efficiënt te communiceren. Bij elke sessie focussen we op een concreet resultaat en een actieplan met de digitale uitdagingen en doelstellingen.

Breng je laptop en uw smartphone mee naar de sessies!

2019-285-2-OmschrijvingDocent-1.jpg

Frederik De Wachter is een ondernemer die al vier decennia van dichtbij betrokken is bij de digitale (r)evolutie. Ondermeer als Innovation Manager bij Barco en als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Hij verzorgt regelmatig keynote lezingen over digitalisering en schrijft over de impact op de marketing en sales fundamenten. Frederik begeleidt bedrijven in hun digitale transformatie.