#180695
#Opleiding #Commercieel
NIEUW

Google SEO - Zoekmachine optimalisatie

Introductie

Met uw website bovenaan in Google

"Onder Search Engine Optimization (ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd) wordt het aanpassen van de techniek, de content en de linkstrategie van een website verstaan met als doel het beter vindbaar maken van de webpagina's bij zoekdiensten. Deze activiteiten zijn gratis en gemakkelijk uit te voeren." (bron: Wikipedia)

Omschrijving

Zorg dat u een actief leadbeheer hebt. Zorg ervoor dat uw SEO-inspanningen, uw Facebook-activiteiten, uw Google Ads-marketing én uw budget zo ingezet worden dat u iedere maand dezelfde instroom kan bereiken, waardoor de continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd wordt. Tegenwoordig kan dat proces volledig geoptimaliseerd en geautomatiseerd worden zodat u daar niet meer verder moet over nadenken.”

Van basis naar pro

Heel wat bedrijven kennen stilaan de basisfunctionaliteiten, maar die worden ook door iedereen gebruikt. Dus wanneer u het verschil wilt maken, moet u toch wel een diepere kennis hebben om op een kostenefficiënte manier uw doel te bereiken. En daar zijn de SBM Google trainingen op gebaseerd: we vertrekken bij de basis en gaan zo naar geavanceerde toepassingen, zodat u als bedrijf weer een stapje voor bent op u concurrenten.

De tools die Frederik Delfosse zijn cursisten aanreikt, sluiten perfect aan bij hoe hij zelf zijn eigen klanten adviseert. Alle online tools die hij gebruikt en alle tips & tricks worden meegegeven, zodat u er ook zelf mee verder aan de slag kunt.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze training is bedoeld voor wie aan de slag wil gaan met Google zoekwoordenoptimalisatie (SEO) of wie dat met kennis van zaken wil uitbesteden aan een extern bureau. Kennen én Kunnen staan centraal in de training. U leert er ook wat Google u niet vertelt.

Bijkomende info

Gelieve uw eigen laptop te voorzien.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Wat is SEO? Begrijp de Google zoekwoordenanalyse & SEO spelregels. In deze module leert u de basisbeginselen voor SEO en de vaak voorkomende fouten vermijden. U leert uw niche bepalen, de juiste zoekwoorden kiezen (trefwoordenonderzoek), uw concurrenten analyseren en een gode SEO-pagina opbouwen. En u leert wat Google u niet vertelt!

In deze module maakt u kennis met alle tools om zelf succesvol met SEO aan de slag te gaan. Of om met voldoende kennis van zaken met een externe partner (communicatiebureau, SEO-copywriter, ...) in overleg te gaan.

Programma

 • Opbouwen van een goede pagina op uw website
 • Optimaliseren van uw bestaande website
 • Het vinden van nieuwe onderwerpen
 • De juiste bezoekers naar uw website trekken
 • Informatieve en converterende teksten opmaken
 • Tools en modellen om innovatief aan de slag te gaan

Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner SBM, cvba Skilliant.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
maandag 14/10/2019 09:30 12:30
maandag 14/10/2019 13:30 16:30

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

 • SBM Gent
 • Tramstraat 63
 • 9052 Zwijnaarde
Bekijk op Google Maps

Contact

 • T: 078/353 653
 • F: 050/403061
 • info@syntrawest.be

Getuigschrift

SBM Certificate

Cursusmateriaal

Gelieve uw eigen laptop te voorzien.

2018-695-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Frederik Delfosse combineert een ruime ervaring als docent, coach en trainer met de functie van zaakvoerder in een digitaal marketingbureau.

Hij is een echte digital expert en kan zijn kennis op een zeer systematische en praktische manier overbrengen.

LEES OOK: https://sbm.be/testimonials/een-doelstelling-die-niet-op-papier-staat-blijft-een-idee