#100727
#Opleiding #Beauty en wellness

Gelish & Shellac - manicure van de toekomst

Introductie

Omdat we zoveel als mogelijk merkonafhankelijk willen werken, bieden we jou de mogelijkheid om met deze twee verschillende producten (Gelish & Shellac) te werken en te experimenteren. Deze producten hebben immers dezelfde doelstelling, al is de samenstelling verschillend met elk hun specifieke voordelen. Op deze manier kan je deze producten leren kennen om jouw keuze te vereenvoudigen en nieuwe mogelijkheden te ervaren.

Omschrijving

Sinds maart 2010 waait er een nieuwe wind door de kunstnagelwereld. Zowel het merk Harmony (Gelish) als CND (Shellac) brachten nieuwe producten op de markt die verwerkbaar zijn als nagellak, maar verharden als Gel. Hierdoor ontstaan heel wat nieuwe toepassingsmogelijkheden. Deze nagels zijn erg gemakkelijk om aan te brengen en verruimen hierdoor het professionele aanbod in de manicure.

Erg recent steekt ook een nieuw merk de neus aan het venster: Artistic.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze techniek kan zowel aangeboden worden door kunstnagelstylistes, schoonheidsspecialsites, kappers als gespecialiseerd voetverzorgers.

Grondstoffen gebruikt in deze opleiding zijn inbegrepen in de prijs.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist. Wel graag volgende dingen meebrengen indien mogelijk: Vijlen, bokkenpootje, pro pusher of manicure stokje, handdoek, keukenrol, aluminiumfolie en eventueel een LED of UV- lamp.

Methodologie

De technieken worden eerst gedemonstreerd, nadien krijg je uitvoerig de tijd om deze zelf toe te passen.

Tijdens de praktijk wordt op elkaar gewerkt. Er zijn geen modellen nodig en als cursist draag je dus best geen kunstnagels.

gelish-1-1_2010-727.jpg

Programma

Tijdens deze opleiding van 3 uur komen deze zaken aan bod:

  • Korte theoretische van voordelen en toepassingsmogelijkheden
  • Full Color Gelish en Shellac
  • French Manicure Gelish, Shelac & Artistic
  • Verwijderen van de producten
  • Basic nail art met Gelish

Stien Vander meiren: kunstnagelstyliste, zaakvoerder nail & body creations, erkend trainer Gelish, Polygel