Taart creatie en decoratie: deel 2
Taart creatie & decoratie: deel 2
Wat kent men na het volgen van deze opleiding?
Na deze opleiding ben je terug up to date met hedendaagse en commerciële afwerkingen, verrassende smaakcombinaties en de laatste technieken.
Introductie
In deze opleiding maak je kennis met de laatste patisserietechnieken ( glaçages, transferts, chocolade- en spuittechnieken). Hedendaagse patisserie met verrassende smaakcombinaties en commerciële klassiekers met een trendy final touch.
Omschrijving
In deze tweedelige opleiding ligt de nadruk op de afwerkingen en decoraties van klassiek en modern banketgebak.
Voor wie is deze opleiding bestemd?
Bakkers, banketbakker, medewerker bakkerij
Voorkennis
Een bakkersdiploma of ruime ervaring in het bakken is een must.
Methodologie
workshop

Programma
Deel 2
les 4: CAKE & PASTRY IN EEN GLAS
- Tarte tatin
- Tarte citron
- Fôret noir
- Bloody Styrawberru
- Cointreaupolitan
- Mojito
- Pina Colada
- ChoQ
- CHOUX de luxe
les 5: FRUIT & FLOWERS
- Tartes
- Decors met fruit
- Luxe taart + fruitstructuren
- Gels & jellies
les 6: Others
- Biscuit flambee
- Abstract
- Combinaties
- Free style
Opgelet: deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.
Lesdata
Datum | Startuur | Einduur |
---|---|---|
dinsdag 11/10/2022 | 14:00 | 17:00 |
dinsdag 11/10/2022 | 17:30 | 20:30 |
dinsdag 18/10/2022 | 14:00 | 17:00 |
dinsdag 18/10/2022 | 17:30 | 20:30 |
dinsdag 25/10/2022 | 14:00 | 17:00 |
dinsdag 25/10/2022 | 17:30 | 20:30 |
Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.
Contact
- T: 078/353 653
- Sofie@syntrawest.be
Prijsinfo
Alimento-korting
Alimento zorgt voor elke werknemer in PC 118 of PC 220 voor een tegemoetkoming. Om de Alimento-korting aan te vragen, dien je Syntra West te contacteren. Syntra West stuurt de nodige documenten naar Alimento (IPV) vzw en Alimento contacteert jou indien aanvullende info nodig is. Zodra alles in orde is, krijg je de tussenkomst op jouw bankrekening gestort.
