#180281
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

Slagroompralines: van oerklassiek tot hypermodern NIEUW

Helemaal terug van weggeweest

Omschrijving

Slagroompralines in alle geuren, kleuren, smaken en vormen...

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Afgestudeerden ambachtelijk chocoladebewerker, Chocolatiers.

Methodologie

Workshop: gelieve beroepskledij + klein materiaal mee te brengen (spatel, pralineervorkje, ...)

-1-1_2018-281.jpg
-1-2_2018-281.jpg

Programma

Een assortiment slagroompralines met een seizoensgebonden afwerking.

We maken de volledige praline van de kuipjes tot en met de versiering.

  • Voor de eindejaarsperiode maken we een vulling met noten, vruchten, nougat en andere, ...
  • Voor pasen gebruiken we voorjaarsvruchten  en advokaat, ...
  • Een klassieke manon en ook een manon met marsepeinbodem en afgewerkt met fondantsuiker
Datum Startuur Einduur
dinsdag 13/11/2018 18:30 21:30

Data en prijzen onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • info@syntrawest.be
2018-281-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Joost De Muyt:

  • Zaakvoerder 'Pralines De Muyt' in Beernem
  • Docent ambachtelijk chocoladebewerker Syntra West