#180281
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

Slagroompralines: van oerklassiek tot hypermodern NIEUW

Omschrijving

Slagroompralines in alle geuren, kleuren, smaken en vormen...

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Afgestudeerden ambachtelijk chocoladebewerker, Chocolatiers.

Methodologie

Workshop: gelieve beroepskledij + klein materiaal mee te brengen (spatel, pralineervorkje, ...)

praline-1-2_2018-281.jpg
temereren-1-1_2018-281.jpg

Programma

Een assortiment slagroompralines met een seizoensgebonden afwerking.

We maken de volledige praline van de kuipjes tot en met de versiering.

  • Voor de eindejaarsperiode maken we een vulling met noten, vruchten, nougat en andere, ...
  • Voor pasen gebruiken we voorjaarsvruchten  en advokaat, ...
  • Een klassieke manon en ook een manon met marsepeinbodem en afgewerkt met fondantsuiker
2018-281-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Joost De Muyt:

  • Zaakvoerder 'Pralines De Muyt' in Beernem
  • Docent ambachtelijk chocoladebewerker Syntra West