#180281 #Bakkerij en slagerij

Slagroompralines: van oerklassiek tot hypermodern NIEUW

Omschrijving

Slagroompralines in alle geuren, kleuren, smaken en vormen...

Methodologie

Workshop

Gelieve beroepskledij + klein materiaal mee te brengen (spatel, pralineervorkje...)

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Afgestudeerden ambachtelijk chocoladebewerker, Chocolatiers.

Programma

Een assortiment slagroompralines met een seizoensgebonden afwerking.

We maken de volledige praline van de kuipjes tot en met de versiering.

  • Voor de eindejaarsperiode maken we een vulling met noten, vruchten, nougat en andere ...
  • Voor pasen gebruiken we voorjaarsvruchten en advokaat,...
  • Een klassieke manon en ook een manon met marsepeinbodem en afgewerkt met fondantsuiker.

      Lesdata

      Datum Startuur Einduur
      13/11/2018 18:30 21:30

      Data en prijzen onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen.

      Locatie

      • Syntra West Brugge
      • Spoorwegstraat 14
      • 8200 Brugge
      Bekijk op Google Maps

      Contact

      • T: 078/353 653
      • F: 050/403061
      • info@syntrawest.be