#180205
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

Rationeel gebak: Praktisch en efficiënt

Omschrijving

Eenvoud siert...Traditioneel met een twist!

Belgisch fruit : appels , peren, krieken, pruimen, noten, bessen...

Herkenbare en smakelijke ingrediënten om rationeel en hedendaags drooggebak op te nemen in het assortiment.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Banketbakkers , brasserie en tea-room uitbaters met ervaring.

Voorkennis

Je genoot een degelijke banketbakkersopleiding of hebt gelijkwaardige ervaring. Je beheerst de basiskennis, handelingen en technieken.

Programma

  • Pommes Paris
  • Mirliton
  • Bois de Boulogne
  • Caramella
  • Murcia
  • Poire Pecan
  • ...
2018-205-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Bruno Van Vaerenbergh

  • Chef- Patissier Debic
  • Richemont Master Baker
  • Lid PassionPatisserie
  • Syntra West Gastdocent