#190264
#Opleiding #Bakkerij en slagerij
NIEUW

Moderne patisserietechnieken: Glaçage

Introductie

Je ziet het wel vaker in de etalages van toppatissiers: heerlijk gebak met prachtige glaçages, smekend om meegenomen te worden. Glaçages uitvoeren is niet gemakkelijk. Wij leren je de nodige technieken.

Omschrijving

In deze cursus ga je zelf aan de slag en leer je technieken die tot adembenemende resultaten leiden.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

(Banket)bakkers, aspirant-bakkers

Methodologie

Dit is een workshop. Gelieve beroepskledij en klein materiaal (spatel, klopper, keukenmes en handdoek) te voorzien.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
donderdag 10/10/2019 09:00 12:00
donderdag 17/10/2019 13:00 16:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • info@syntrawest.be

Bart Ardijns werkte vier jaar bij Wittamer in Brussel en volgde verschillende stages patisserie in binnen- en buitenland. Hij behaalde de eerste prijs én de originaliteitsprijs bij de Europa Wisseltrofee Georges Boute wedstrijd en is nu reeds 20 jaar leerkracht patisserie-chocolade-decoratie aan de gerenommeerde gastronomische school 'Ter Groene Poorte'. In 2017 schreef hij het boek '40 verbluffende desserts'.