#180377
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

Moderne patisserie technieken NIEUW

Nieuwe trends

Introductie

De patisserie wereld staat nooit stil, in deze opleiding leer je wat de laatste nieuwe trends zijn en hoe ze deze kan toepassen in hun jouw onderneming.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Bakkers, koks, hulpkoks, patissiers

Methodologie

Dit is een workshop, gelieve gepaste beroepskledij en klein materiaal ( klopper, spatel, pottenlikker, keukenmessen)  mee te brengen.

-1-1_2018-377.jpg
-1-2_2018-377.jpg

Programma

  • Bereiden van verschillende recepten met aandacht voor smaak- en textuurvariatie (fruitsmaken, chocolade, noten, ...)
  • Opmaak- opbouwtechnieken van moderne patisserie met aandacht voor kleur- en smaakopbouw
  • Toepassen van verschillende afwerkingstechnieken (spuit- en glaceertechnieken)
  • Nieuwe chocoladedecors
Datum Startuur Einduur
woensdag 31/10/2018 09:30 12:30
woensdag 31/10/2018 13:00 16:00

Data en prijzen onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • info@syntrawest.be
2018-377-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Bart Ardijns werkte vier jaar bij Wittamer in Brussel en volgde verschillende stages patisserie in binnen- en buitenland. Hij behaalde de eerste prijs én de originaliteitsprijs bij de Europa Wisseltrofee Georges Boute wedstrijd en is nu reeds 20 jaar leerkracht patisserie-chocolade-decoratie aan de gerenommeerde gastronomische school 'Ter Groene Poorte'. In 2017 schreef hij het boek '40 verbluffende desserts'.