#170061
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

Lunch "out of the box"

Introductie

Twee sneden brood, kaas, hesp en in het beste geval wat salade ... Dat is het recept voor een klassiek, maar ook weinig inspirerend broodje. Er kan veel meer met een broodlunch gedaan worden!

Door anders met ingrediënten om te gaan, creëer je een unieke lunch. Je onderscheidt je van concurrenten. Je verrast je klant. In deze opleiding leer je de mogelijkheden kennen en toepassen.

Omschrijving

Door anders met brood om te gaan, creëer je een unieke lunch. Je onderscheidt je van de anderen. Je verrast je klant. In deze opleiding leer je de mogelijkheden kennen en toepassen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Bakkers, slagers, traiteurs, broodjeszaken, snackbars, uitbaters kleine logies

Voorkennis

Je hebt een basiskennis horeca, bakker, slager of hebt gelijkwaardige kennis door ervaring.

Methodologie

Dit is een workshop. Gelieve  beroepskledij en klein materiaal ( messen, klopper, spatel) mee te brengen.

broodsnackcreatiefsaladesa-1-3_2017-61.jpg
broodsnackcreatiefsaladesa-1-1_2017-61.jpg
broodsnackcreatiefsaladesa-1-2_2017-61.jpg

Programma

  • saladebowl met kaas -  noten - appel -  broodreepjes
  • sandwich met kalfsburger - rode ui - veldsla
  • broodje met een salade van kip - courgette - bessen - pijnboompitten
  • boterham met feta - tomaat - zalm - bieslook
  • bokaal met salade -  feta - pompelmoes - brood
  • boterham met kalfsgebraad - salade - noten
  • boterham met gerookte zalm - appel -  plattekaas - tuinkers
  • bokaal met kalkoen, granaatappel - tomaat - brood
2017-61-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Geert Jonckheere

  • auteur 'Basic Hartig gebak' Uitgeverij Lannoo (Winnaar Cultuurprijs Bredene 2014)
  • lid Richemont Club België
  • ervaren lesgever Bakkerijschool Ter Groene Poorte