#170230
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

HACCP: De generieke gids op maat van jouw bedrijf

Omschrijving

Als operator in de sector horeca en voeding is men verplicht aan autocontrole te doen. Men kan hiervoor steunen op een autocontrolegids. De "generieke autocontrolegids voor de B2C-sector" is van toepassing voor alle operatoren in de distributiesector. Ondernemers die deze opleiding volgen, krijgen een praktijkgerichte, eenvoudige handleiding om het autocontrolesysteem in hun eigen zaak op een correcte en efficiënte manier toe te passen.  

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Horeca, slagers, grootkeukenmanagers, bakkers, chocolatiers

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Bijkomende info

De eerste 2 sessies (1 dag) zijn gelijk voor iedereen, maar de 3de is specifiek per sector. Graag bij inschrijving doorgeven wat jouw keuze is voor de 3de sessie.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Je krijgt alle info aangereikt om op een eenvoudige manier jouw eigen autocontrolesysteem op te zetten.

haccphygienenetheidhorecas-1-1_2017-230.jpg

Programma

Deze specifieke modulaire opleiding bestaat uit 2 algemene, sectoroverschrijdende sessies aangevuld met 1 specifieke module die zich richt op uw eigen segment.  

2 sessies op 1 dag: Introductie en overzicht

1 sessie naar keuze van jouw eigen segment en te vermelden bij inschrijving

  • Roeselare
    • Horeca: Maandag 01 oktober 2018 15u-18u
    • Slager: Maandag 01 oktober 2018 19u-22u
    • Bakker/chocolatier: Maandag 08 oktober 2018 15u-18u
    • Grootkeuken: Maandag 15 oktober2018 15u-18u
  • Kortrijk
    • Horeca: Maandag 12 november 2018 15u-18u
    • Slager: Maandag 12 november 2018 19u-22u
    • Bakker/chocolatier: Maandag 19 november 2018 15u-18u
    • Grootkeuken: Maandag 26 november 2018 15u-18u
2017-230-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Philippe de Clercq, Auditor Autocontrole systemen voor Foodcheck NV