Degen op basis van poolisch
Degen op basis van poolisch.
Omschrijving
Een basis harde luxedeeg voor stokbrood, een basis brooddeeg voor het maken van brood. Als het net dat tikkeltje meer mag zijn dan is een poolisch als toevoeging een zeer mooi alternatief. Met een deeg op basis van poolisch kan men de basisdegen optillen naar een next level. Betere smaak, langere houdbaarheid en een kruimstructuur om 'U' tegen te zeggen.
Voor wie is deze opleiding bestemd?
Professionelen uit de bakkerijwereld, personen die beschikken over een diploma bakkerij.
Voorkennis
Diploma bakkerij is een vereiste.
Toelatingsvoorwaarden
Minimum 18 jaar.

Programma
- Les 1: maken van een poolisch + verwerken in brooddegen
- Les 2: verwerking van poolisch in harde luxe
Opgelet: deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.
Lesdata
Datum | Startuur | Einduur |
---|---|---|
dinsdag 13/12/2022 | 14:30 | 17:30 |
dinsdag 13/12/2022 | 18:30 | 21:30 |
dinsdag 20/12/2022 | 14:30 | 17:30 |
dinsdag 20/12/2022 | 18:30 | 21:30 |
Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.
Contact
- T: 078/353 653
- Sofie@syntrawest.be
Prijsinfo
Alimento-korting
Alimento zorgt voor elke werknemer in PC 118 of PC 220 voor een tegemoetkoming. Om de Alimento-korting aan te vragen, dien je Syntra West te contacteren. Syntra West stuurt de nodige documenten naar Alimento (IPV) vzw en Alimento contacteert jou indien aanvullende info nodig is. Zodra alles in orde is, krijg je de tussenkomst op jouw bankrekening gestort.
