Degen op basis van poolisch


Als het net dat tikkeltje meer mag zijn
#210698
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

Omschrijving

Een basis harde luxedeeg voor stokbrood, een basis brooddeeg voor het maken van brood. Als het net dat tikkeltje meer mag zijn dan is een poolisch als toevoeging een zeer mooi alternatief. Met een deeg op basis van poolisch kan men de basisdegen optillen naar een next level. Betere smaak, langere houdbaarheid en een kruimstructuur om 'U' tegen te zeggen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Professionelen uit de bakkerijwereld, personen die beschikken over een diploma bakkerij.

Voorkennis

Diploma bakkerij is een vereiste.

Toelatingsvoorwaarden

Minimum 18 jaar.

brooddeeggistdegen-1-1_2021-698.jpg
poolischvoordeeg-1-4_2021-698.jpg

Opgelet: deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
dinsdag 13/12/2022 14:30 17:30
dinsdag 13/12/2022 18:30 21:30
dinsdag 20/12/2022 14:30 17:30
dinsdag 20/12/2022 18:30 21:30
Kies eventueel een andere locatie of tijdstip

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • Sofie@syntrawest.be

Prijsinfo

Alimento-korting

Alimento zorgt voor elke werknemer in PC 118 of PC 220 voor een tegemoetkoming. Om de Alimento-korting aan te vragen, dien je Syntra West te contacteren. Syntra West stuurt de nodige documenten naar Alimento (IPV) vzw en Alimento contacteert jou indien aanvullende info nodig is. Zodra alles in orde is, krijg je de tussenkomst op jouw bankrekening gestort.

Docent aan het woord

We bereiden toekomstige fietshandelaars effectiever voor op duurzaam ondernemen in de sector en leren hen ook het internetondernemen aan.

Kenny

See you on