Degen op basis van poolisch


Degen op basis van poolisch.
#210698
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

Omschrijving

Een basis harde luxedeeg voor stokbrood, een basis brooddeeg voor het maken van brood. Als het net dat tikkeltje meer mag zijn dan is een poolisch als toevoeging een zeer mooi alternatief. Met een deeg op basis van poolisch kan men de basisdegen optillen naar een next level. Betere smaak, langere houdbaarheid en een kruimstructuur om “U” tegen te zeggen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Professionelen uit de bakkerijwereld, personen die beschikken over een diploma bakkerij.

Voorkennis

Diploma bakkerij is een vereiste.

Toelatingsvoorwaarden

Minimum 18 jaar.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
maandag 07/03/2022 14:30 17:30
maandag 07/03/2022 18:30 21:30
maandag 14/03/2022 14:30 17:30
maandag 14/03/2022 18:30 21:30

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • Sofie@syntrawest.be

Prijsinfo

Alimento-korting voor bakkersopleidingen van Syntra

Alimento zorgt per deelnemer voor een tussenkomst.

Voor wie?

Alle bakkerijen met personeel onder arbeidersstatuut (PC 118 of PC 220), kleiner dan 100 werknemers, gevestigd in Vlaanderen, Brussel of Wallonië, komen in aanmerking. Dit geldt zowel voor de arbeiders binnen het bedrijf als voor de patroon die samen met zijn arbeider(s) deelneemt aan de opleiding. Winkelbedienden en meewerkende echtgenoten kunnen geen korting krijgen van Alimento vzw. Leerkrachten bakkersopleidingen komen ook in aanmerking (maar betalen wel de grondstofkost).

Wat moet je doen om korting te krijgen?

Syntra West stuurt de nodige documenten naar Alimento en Alimento contacteert jou indien aanvullende info nodig is. Zodra alles in orde is, krijg je de tussenkomst op jouw bankrekening gestort.

Welke opleidingen?

De opleidingen met vermelding van het Alimento-logo komen in aanmerking. Voor meer info: www.alimento.be