ik ben ouder

ik wil mijn kind laten leren, ondernemen en doen!

Voltijdse dagopleidingen

Met een erkend diploma voltijdse dagopleiding kun je meteen praktisch aan de slag. Docenten met ruime expertise uit het werkveld staan je met raad en daad bij. Met een mooie mix van theorie en praktijk biedt Syntra West een alternatief wanneer je op één jaar tijd een extra diploma wenst of een alternatief zoekt voor hogeschool of unief.

Bovendien blijft je kind fiscaal ten laste met behoud van groeipakket (vroegere kinderbijslag).

Bij Syntra West gebruiken we steeds een ”all-in” prijs voor onze voltijdse dagopleidingen. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Heb je een opstartkit nodig voor een praktische opleiding, dan wordt hier uitdrukkelijk melding van gemaakt. Je behoudt dus zicht op het totaalplaatje.

Je wordt krak in je vak met de juiste attitude! Wij helpen in het bijspijkeren van vakkennis en ondernemerschapszin. Samen maken we van elke student een succesvolle ondernemer of de gedroomde medewerker.

Bekijk onze voltijdse dagopleidingen

Ondernemersopleidingen

Leer ondernemen dankzij onze uitgebreide keuze aan ondernemersopleidingen. In combinatie met de opleiding succesvol ondernemen (ipv bedrijfsbeheer!) kan je daarna onmiddellijk aan de slag. Ontdek het netwerk aan contacten en ervaring van Syntra West en krijg verdere ondersteuning.

Bekijk onze avondopleidingen   Lees meer over succesvol ondernemen

Duaal leren

Vanaf 15 jaar heb je de mogelijkheid om een duale opleiding te volgen. Via een trajectbeheerder zoeken we naar een patroon waarmee je via een overeenkomst vier dagen per week de kneepjes van het vak leert. De rest van de tijd krijg je les.

Je bent in orde met de leerplicht, verzekering en het groeipakket (vroegere kindergeld). Na het volgen van deze opleiding krijg je een certificaat of getuigschrift leertijd.

Lees meer over duaal leren